Nieuwsbrief oktober 2006
Ga naar de Renaissance website...

Deze nieuwsbrief zit bomvol nieuws en wetenswaardigheden over uiterlijke verzorging en cosmetica.

Beautycentre Renaissance is een schoonheidssalon die net even verder denkt. Wij verzorgen niet alleen uw lichaam, maar geven ook waardevolle tips voor de verzorging thuis! Middels deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren omtrent nieuwe ontwikkelingen, tips en acties.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op (023) 539 75 15, mailen of kijk op onze website.


Online huidanalyse
Beautycentre Renaissance heeft een online huidanalyse ontwikkeld. Deze eenvoudige test maakt inzichtelijk wat voor huidtype u heeft. Verder krijgt u uitleg over uw huidtype en de verzorging daarvan. Klik hier om direct naar de test te gaan. Uiteraard is deze test een indicatie, voor een professioneel advies op maat zijn wij u graag van dienst in onze schoonheidssalon.
Bekijk onderwerp
-----------

Renaissance Beautyshop
officiëel geopend

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij sinds 1 mei officiëel de Renaissance Beautyshop geopend. De online shop is gebruiksvriendelijk en bevat honderden artikelen. Tevens is de beautyshop voorzien van het meest veilige en gemakkelijke betaalsysteem welke momenteel beschikbaar is (iDEAL).
Bekijk onderwerp
-----------

De winter is in aantocht
In de winter is het tempo van je bloedcirculatie lager. Een slechte doorbloeding zorgt ervoor dat het moeilijker is je hele lichaam warm te houden. Dit is vooral te merken aan de uiteinden van je lichaam, de lichaamsdelen die het verst van je hart afliggen. Denk maar aan dat koude puntje van je neus of je bevroren vingertoppen en tenen! Tip: probeer niet langdurig stil te zitten, maar houd de bloedcirculatie op peil door je voeten te bewegen, af en toe en je tenen flexen en daarna weer ontspannen. Masseer de voeten stevig met een rijke voetencrème voor een optimale stimulatie van de bloedsomloop. De wintertenen warmen op en de crème verzacht tegelijkertijd de ruwe en schrale huid.
Zie ook onze "voetenactie" onderaan deze nieuwsbrief!
Bekijk onderwerp
-----------


Decleor Masque Tendre Apaisant
voor de gevoelige huid

Harmonie Masque Tendre Apaisant van Decleor is een creme-gel masker met een frisse zachte textuur om de gevoelige en reactieve huid te kalmeren en te verzachten. De werkzame ingrediënten (Plant Polypenolen en Essentiele olien) zijn geselecteerd vanwege de kalmerende en balancerende eigenschappen. Het masker kalmeert en verzacht onmiddellijk. Daarnaast beschermt het de huid, brengt de huid in balans en werkt hydraterend.
Bekijk onderwerp
-----------

Nieuw harssysteem
meer veiligheid

Wij maken sinds kort gebruik van een nieuw hygiënisch harssysteem. Dit nieuwe harssysteem is uniek door zijn hygiënische wegwerpapplicatoren. Het voordeel van de applicatoren is dat het harssysteem niet vervuild kan worden door gebruikte hars. Op dit moment is dit systeem het enige systeem dat aan de strenge hygiëne-eisen van de ANBOS Code voor de Schoonheidsspecialiste voldoet. Uit een Engels onderzoek blijkt dat 30% van alle harssystemen besmet en vervuild zijn. Daarom gebruikt Beautycentre Renaissance dit speciale systeem welke hygiëne en uw veiligheid waarborgt. Kijk op onze website voor het complete artikel.
Bekijk onderwerp
-----------

Beautytip: Nachtcrème
Overdag probeert de huid vooral zichzelf te beschermen. Vuiltjes in de lucht en zonnestralen moeten worden geweerd en dat kost energie. ’s Nachts herstelt je huid de schade van overdag. Uit onderzoeken is gebleken dat ’s nachts de doorbloeding verbetert, het zuurstofgebruik toeneemt en stofwisselingsprocessen sneller verlopen. Ook repareert je huid de schade aan de cellen en wordt collageen aangemaakt (wat belangrijk is voor de stevigheid van je huid). Bij die werkzaamheden kan je huid wel wat hulp gebruiken en daarvoor zijn speciale nachtcrèmes nu zo goed. Ze stomen je huid klaar voor een nieuwe dag. Bovendien zitten er vaak veel vochtregulerende stoffen in om te voorkomen dat er te veel vocht uit de huid verdampt. Gebleken is namelijk dat tussen elf uur ’s avonds en drie uur ’s morgens het vochtverlies van de huid het grootst is.
Bekijk onderwerp
-----------


Acties bij Beautycentre Renaissance
Voeten Verwen Pakket
Dit pakket kost €22,50 en bevat de Decléor Beauté des
Pieds 50 ml, een voetnagelknipper en een eeltvijl.
Zolang de voorraad strekt.
Gratis oogmasker
Bij aanschaf van het Decléor Duo Concept
(Aromessence + crème) ontvangt u gratis een oog- en lippenmasker ter waarde van €31,50.
Deze actie is geldig t/m 31 december 2006.
Ga naar www.beautycentre-renaissance.nl/acties voor een overzicht van onze acties. Uiteraard zijn deze acties ook geldig bij bestellingen via onze online beautyshop.

Deze nieuwsbrief heeft u ontvangen omdat u een relatie heeft met ons beautycentre. Indien u in het vervolg deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, dan kunt u zich afmelden door het sturen van een e-mail naar: info@beautycentre-renaissance.nl